2010 m. kovo 17 d., trečiadienis

Kondensuoto pieno keksas


Nuostabaus skonio ir minkštumo keksas.

Reikės:

226 g kambario temperatūros sviesto,

200 g miltų,

¾ arb.š. kepimo miltelių,

100 g cukraus pudros,

1 arb.š. vanilės esencijos,

1 arb.š. druskos,

240 g saldaus kondensuoto pieno,

3 kiaušiniai.


Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti, kol masė taps puri. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sukrėsti į kepimo indą ir kepti 170 C temperatūroje, apie 1 valandą.
Už receptą didelis ačiū Aguonėlei :) http://aguonele.blogspot.com/search/label/keksiukai-keksas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą