Nuostabaus skonio ir minkštumo keksas.
Reikės:
226 g kambario temperatūros sviesto,
200 g miltų,
¾ arb.š. kepimo miltelių,
100 g cukraus pudros,
1 arb.š. vanilės esencijos,
1 arb.š. druskos,
240 g saldaus kondensuoto pieno,
3 kiaušiniai.
Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti, kol masė taps puri. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sukrėsti į kepimo indą ir kepti 170 C temperatūroje, apie 1 valandą.
Už receptą didelis ačiū Aguonėlei :) http://aguonele.blogspot.com/search/label/keksiukai-keksas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą